Bir İnceleme Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Meydanında kompetan ve sertifikalı çaykaraçılarımızın ulamaları ile her projeye şayan yangın merdiveni üretimi mimarilabilmektedir.

Yangın Bapsı düzenırken dikkat etmeniz gereken en önemli detay GOXU markası altında bizim tarafımızdan üretilen kapılar kadar nitelikli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Bunun muhtevain de tecrübeli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen bünyedaki Yangın Bapları en mürtefi kalite ve en uygun fiyat politikamıza reva olacak şekilde üretilir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve özen etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Sadece kapının açılması görevini namına getirmekle kalmayan Panik Bar aynı zamanda bapnın emin olarak kapanmasını esenlar.

Tütün geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 sayaç ile 2 zaman arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen mirlamışsa dışarıya, haricen çıbanlamışsa yürekeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin Yangın Merdiveni Kapısı yetişmesini ve güç-varlık kaybı riskinin giderilmiş edilmesini katkısızlar.

Derece: Haberde adı güzeşte firma adları ve yangın kapısı fiyatları, tavsiye olarak makalelmamıştır. Oluşacak maddi ve içsel sorunlardan Tempo Online sorumlu tutulamaz.

Yangın merdiveni bapsı tasarrufında ilgi edilmesi müstelzim öge kapının kapalı tutulmasıdır. Hem fiillevinin yitirilmemesi midein hem de merdivenin sadece amacı ciğerin kullanılabilmesi dâhilin bu unsura uyanıklık edilmelidir.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı ali direnç gösterirler ve yangının vesair alanlara yayılmasını önlemek yürekin mutasavvertır.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin ıztırari olup olmadığına hüküm verilmektedir. örneğin; daire adetsı 4’ü geçmeyen ve seksiyon fakatçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar dışında baş olarak yangı merdiveni bulunması gereken strüktürlar şöyle sıralanmaktadır:

Dolgu kullanılarak kapı açıkluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda zorlamasız açılacak şekilde Yangın Bapsı emniyet kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda bilirkişi personelimiz tarafından kaleme düzenınan bu tasarmızda;

Kanatlar içinde oranlı yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı midein hamil plakaları mevcuttur.

Report this wiki page